Khamis, 30 Disember 2021

Aliff Syukri dijangkiti Covid-19, mohon maaf takut umur tak panjang

Aina Arisya

USAHAWAN kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang baru pulang dari percutian di Turki memaklumkan dirinya dijangkiti Covid-19.

Aliff, 34 memaklumkan perkara tersebut menerusi satu hantaran di akaun Instragramnya turut memberitahu dirinya dijangkiti Covid-19 tahap tiga yang melibatkan paru-parunya.

“Saya ditahan di wad kerana dijangkiti Covid-19 tahap tiga melibatkan paru-paru saya. Saya ditempatkan di hospital untuk rawatan rapi.

“Kepada semua sahabat kenalan yang dikasihi atau sesiapa yang mengenali saya, saya memohon kemaafan sekiranya pernah menyakiti awak.

“Maaf sekiranya pernah terkasar, mengupat atau termakan secara sengaja atau tidak. Sesunggunya yang buruk itu datang daripada saya dan yang baik datang daripada Allah S.W.T.

“Rasa lega dah mohon maaf pada semua. Takut-takut umur saya tidak panjang. Doakan saya cepat sembuh,” kongsinya di Instragram.

Melihat diruangan komen, rata-rata mendoakan kesejahteraan Aliff dan menitipkan doa semoga Alif cepat sembuh.

Pada awalnya, Aliff enggan mewar-warkan mengenai penyakitnya kerana risau dituduh sengaja mencari perhatian.

Sementara itu, Isterinya, Datin Seri Shahida kini sedang menjalani kuarantin di kediaman mereka selepas pulang dari bercuti beberapa hari lalu. -SM

Tiada ulasan: