Ahad, 28 April 2013

Breaking News! Tanda Nak Tumbang! Gambar Ceramah Mahathir Di Persint 9 Putrajaya, 200 Ribu Yang Hadir Malam Tadi!!

Kuala Lumpur - by @tiewnama

Keadaan sebenar di persint 9 malam tadi yang mana ceramah BN yang terpaksa menjemput mahathir untuk keputrajaya bagi memberikan ceramahnya, kerana umum tahu kakitangan kerajaan memang telah menolak kerajaan LANUN Barisan Nasional ini.

Menurut laporan ajensi berita fakap EP atau AFEP, Profesor @erapasca mengatakan bahawa terdapat 2 ribu biji motor di ceramah Pakatan Rakyat di persint 19 semasa ceramah BN di persint 9 ini berlangsung.

Mengikut mengamatan dan kajian dari Dr @tiewnama, jumlah kehadiran ceramah Barisan Nasional di persint 9 ini, walaupun di kuatkan lagi dengan kehadiran bekas ketua LANUN Barisan Nasional, jumlah kehadiran hanya dalam sekitar.. anda nilailah sendiri. kerana kami sudah tidak dapat lagi menghitung jumlah kehadiran yang terlampau ini..


Jumlah kehadiran adalah sekitar 800 orang saja, dan akhbar kosmo juga terpaksa menarik semula artikal mereka yang mengatakan jumlah kehadiran di ceramah BN persint 9 semalam adalah 7500 orang, berbanding 20 ribu di persint 19 dalam ceramah Pakatan Rakyat kah3
GAMBAR DARI DEPAN.
INI PULA GAMBAR DARI BELAKANG, ANDA LIHATLAH SENDIRI. kah3by @tiewnama - KAMI YAKIN RAKYAT AKAN SOKONG KAMI - Najib! kah3


Tiada ulasan: