Sabtu, 28 Januari 2012

Video Anwar Ibrahim Terbaru Lebih Dahsyat? Lagi “Buah Tangan” Daripada Trio ‘Datuk T’

Staff Berita Semasa

video anwar ibrahim Video Anwar Ibrahim Terbaru Lebih Dahsyat? Lagi Buah Tangan Daripada Trio Datuk T


Banyak juga koleksi video Anwar Ibrahim yang dimiliki trio “Dato T” ini. Kami ingatkan ada satu sahaja video Anwar Ibrahim daripada mereka, rupanya ada lagi. Tetapi….dikatakan video Anwar Ibrahim terbaru akan lebih dahsyat berbanding video sebelumnya, itu janji mereka kepada semua yang terus ternanti-nanti buah tangan terbaru daripada trio “Dato T” ini.

video anwar ibrahim 2 Video Anwar Ibrahim Terbaru Lebih Dahsyat? Lagi Buah Tangan Daripada Trio Datuk T

Trio ‘Datuk T’ yang menayangkan video seks yang mereka dakwa pelakunya adalah ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini mencabar Anwar membuktikan yang mereka salah atau berdepan dengan satu lagi pendedahan video yang “lebih dahsyat”.

Dalam laporan muka depan akhbar harian berbahasa Melayu – Utusan Malaysia – salah seorang anggota Trio ‘Datuk T, yang juga bekas bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim (kanan), berkata video baru itu dirakamkan pada 12 dan 13 Januari tahun lalu di Thailand.

‘‘Saya sendiri telah menonton rakaman video ini selepas diberikan oleh Datuk Eskay.

Saya percaya Datuk Eskay sedia membuat pendedahan mengenai rakaman video ini di dalam mahkamah jika Anwar Ibrahim bertindak menyaman kami,” katanya, merujuk kepada seorang lagi anggota trio Datuk T, Datuk Shazryl Ekay Abdullah.

‘‘Cuba periksa pasportnya di manakah Anwar Ibrahim berada pada ketika itu. Cuba tanya isterinya, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di mana Anwar pada masa itu,’’ katanya lagi.

Shuib menambah Anwar perlu segera menyaman Trio Datuk T, termasuk bekas ketua menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik, jika mana-mana penganalisis forensik antarabangsa boleh membuktikan bahawa pelaku dalam video seks pertama yang didedahkan Mac lalu, adalah bukan Anwar Ibrahim.

Video itu yang mula-mula ditayangkan kepada wartawan, menunjukkan seorang lelaki mirip Anwar melakukan aksi seks dengan seorang wanita. Anwar Ibrahim telah membuat laporan polis menafikan yang beliau adalah lelaki dalam video itu, manakala trio Datuk T didakwa menayangkan bahan pornografi di khalayak ramai. (sumber : Malaysiakini)

video anwar ibrahim terbaru Video Anwar Ibrahim Terbaru Lebih Dahsyat? Lagi Buah Tangan Daripada Trio Datuk T

Berdasarkan edisi pendedahan trio “Dato T” sebelum ini, kami boleh mengatakan video Anwar Ibrahim yang ditayangkan oleh mereka cukup mendapat sambutan dan menerima publisiti meluas termasuklah “berjaya” ditayangkan sebahagiannya video Anwar Ibrahim tersebut di saluran media PRIMA iaitu di TV3 ketika siaran Buletin Utama.

Adakah rakyat Malaysia akan terus disuapkan untuk menyaksikan sekali lagi versi video Anwar Ibrahim hasil daripada simpanan dan pendedahan “Trio Dato T” ini?

Tiada ulasan: