Khamis, 24 November 2016

Gambar berbicara: Samseng Pasir Salak serang Khalid di Parlimen

WAN ZAHARI WAN SALLEH
 
 
Sekumpulan penyokong tegar ahli parlimen Pasir Salak yang juga Timbalan Menteri, Datuk Tajuddin Abdul Rahman telah cuba menyerang ahli Parlimen Shah Alam di Parlimen pagi tadi.

Jurugambar Malaysia Dateline, WAN ZAHARI SALLEH yang berada di tempat kejadian telah merakamkan kejadian ganas ini.

Berikut adalah gambar-gambar berkaitan.


Khalid Samad tiba ke Parlimen dengan keretanya. Beliau terpaksa dilindungi oleh pengawal keselamatan Parlimen.Khalid Samad tiba ke Parlimen dengan keretanya. Beliau terpaksa dilindungi oleh pengawal keselamatan Parlimen.
Seorang penyokong Tajuddin mengeluarkan kata-kata kesat kepada Khalid.Seorang penyokong Tajuddin mengeluarkan kata-kata kesat kepada Khalid.

Peyokong tegar Tajuddin cuba dihalang dari memukul Khalid di perkarangan Parlimen.Peyokong tegar Tajuddin cuba dihalang dari memukul Khalid di perkarangan Parlimen.
Khalid terpaksa di lindungi oleh Pengawal Keselamatan Parlimen dari diserang oleh samseng Pasir Salak.Khalid terpaksa di lindungi oleh Pengawal Keselamatan Parlimen dari diserang oleh samseng Pasir Salak.
Kekecohan berlaku di depan Parlimen apabila samseng ini cuba menyerang Khalid sambil mengahmburkan kata-kata kesat.Kekecohan berlaku di depan Parlimen apabila samseng ini cuba menyerang Khalid sambil mengahmburkan kata-kata kesat.
Salah seorang samseng Pasir Salak terpaksa ditegah dari bertindak ganas di perkarangan Parlimen.Salah seorang samseng Pasir Salak terpaksa ditegah dari bertindak ganas di perkarangan Parlimen.
Kekecohan berlaku apabila penyokong tegar Tajuddin ini menghamburkan kata-kata kesat ekoran pertegahan antara Khalid dengan Tajuddin di Dewan Rakyat.Kekecohan berlaku apabila penyokong tegar Tajuddin ini menghamburkan kata-kata kesat ekoran pertelagahan antara Khalid dengan Tajuddin di Dewan Rakyat.
Lagi muka-muka yang menimbulkan kekecohan di Parlimen.Lagi muka-muka yang menimbulkan kekecohan di Parlimen.
 

Tiada ulasan: